Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

З нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Незалежності України

Працівники Полтавського обласного відділення Фонду прийняли участь у святкуванні Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України, що відбувались протягом 23-24 серпня у місті Полтава.

До Дня Державного Прапора України підняли стяг поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку та рушили живою колоною для покладання квітів до пам’ятника Івану Мазепі. Кількаметровий стяг тримали полтавські спортсмени-дефлімпійці.

Ранком, 24 серпня, за доброю традицією Полтава розпочала святкувати День незалежності покладанням квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку. В урочистостях прийняли участь керівництво міста та області, духовенство, трудові колективи та громадські об’єднання, студентство та школярі міста.  До початку урочистостей для присутніх грав духовий оркестр, виступали дитячі танцювальні колективи. Після виконання гімну України полтавська громада та керівники області поклали квіти до підніжжя Кобзарю. Звідти учасники заходу рушила до пам’ятного знаку «Загиблим українським козакам», де  нагородили нагрудними знаками військових.