Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Комісія з навчання

До Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів звернувся Кошман Андрій Володимирович, учасник Антитерористичної операції на сході України. В ході бойових дій Андрій Володимирович отримав поранення, що обернулось інвалідністю. Бажаючи продовжити навчання у Полтавській державній аграрній академії, вимушено припинене через виконання громадського військового обов’язку, він вступив до магістратури того ж навчального закладу за спеціальністю   «Фінанси, банківська справа та страхування».

З метою розгляду заяви про надання фінансової допомоги студенту з інвалідністю, 26 квітня 2019 року в приміщенні Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів відбулось засідання комісії з вирішення питань щодо можливості та розміру фінансової допомоги особам з інвалідністю на навчання.

Члени комісії одноголосно погодились  визнати доцільним надання фінансової допомоги студенту 1 курсу магістратури Полтавської державної аграрної академії Кошману Андрію Володимировичу на оплату вартості навчання.