Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

«Працевлаштування та зайнятість осіб з інвалідністю»

7-8 червня 2019 року у місті Лубни, що на Полтавщині, відбувся практичний семінар «Працевлаштування та зайнятість осіб  з інвалідністю», організований Полтавським обласним осередком Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

У заході взяли участь представники Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, органів влади та залучені спеціалісти місцевих профільних управлінь. Заступник директора Лубенського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Супрун Л.С. розповів присутнім про труднощі та шляхи їх подолання, з якими людина з інвалідністю може зіткнутись у своїй трудовій діяльності. Директор Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Дяченко О.М. розповів про послуги, які надаються відділенням Фонду особам з інвалідністю. Практична частина семінару відбулась у с. Вільшанка поблизу міста Лубни на базі майстерні приватного підприємця, який виготовляє товари гончарства та створив робоче місце для особи з інвалідністю.

Учасники семінару  – члени громадської організації, виявляли активність та зацікавленість  конструктивним діалогом з гостями заходу та практичними навичками працевлаштування.