Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Засідання комісії по наданню допомоги на навчання

23 грудня  2019 року відбулось  восьме у цьому році засідання комісії з вирішення питань щодо можливості та розміру фінансової допомоги особам з інвалідністю на навчання, що діє при Полтавському обласному відділенні Фонду соціального захисту інвалідів.

Членами комісії, до  складу якої, окрім спеціалістів обласного відділення Фонду, увійшли представники Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської міської асоціації дітей з інвалідністю , розглянуто 7 пакетів документів пошукачів  на надання фінансової допомоги шляхом оплати  вартості навчання   у навчальних закладах України та відшкодування витрат на проживання у гуртожитку . Усі заяви задоволено з урахуванням вимог чинного законодавства щодо отримання такої допомоги.

Загалом протягом 2019 року комісією  з вирішення питань щодо можливості та розміру фінансової допомоги особам з інвалідністю на навчання   Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів  винесено рішення про доцільність надання такої допомоги 23 студентам з інвалідністю.