Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Відкритий регіональний фестиваль творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Сузір’я мрій»

31 жовтня у селі Войниха Лубенського району, що на Полтавщині, відбувся Відкритий регіональний фестиваль творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Сузір’я мрій», організований Полтавським обласним осередком Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

У заході взяли участь представники Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Лубенської районної державної адміністрації, Лубенської районної ради, районного управління соціального захисту населення, районного територіального центру соціального обслуговування, Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Запорізької області.

Конкурсанти прибули із 16 районів Полтавської, Київської та Запорізької областей. Прикрасою свята стала виставка творчих робіт гостей із Запорізької області та підопічних Територіального центру соціального обслуговування Лубенської районної державної адміністрації. Переможці конкурсу приймуть участь у Всеукраїнському фестивалі творчості людей з інвалідністю «На крилах надії», що відбудеться у листопаді місяці у місті Києві.