Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Зустріч ПІЕП

30 січня 2018 року в приміщенні Полтавського інституту економіки і права Вищого навчального закладу «Відкритий Міжнародний університет розвитку людини «Україна» відбулась нарада за участю керівництва Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів та навчального закладу.
Предметом обговорення стало питання узгодженості деяких пунктів Договорів про відшкодування витрат на навчання студентів з інвалідністю, які здобувають освіту у Полтавському інституті економіки і права за фінансового сприяння відділення Фонду. В ході робочої зустрічі директор обласного відділення Фонду Олександр Дяченко надав законодавчо обґрунтовані пояснення порядку надання такої фінансової допомоги, термінів перерахування коштів, документів, необхідних для здійснення відшкодування вартості навчання, контролю за цільовим використанням коштів фінансової допомоги.
Сторони дійшли згоди щодо принципів оплати вартості навчання осіб з інвалідністю у навчальних закладах за рахунок коштів адміністративно-господарських санкцій та пені. Подальші перемовини будуть відбуватись на рівні юридичних служб відділення Фонду та навчального закладу.