Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Ярмарок зайнятості

24 травня 2018 року у приміщенні Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради відбувся загальноміський ярмарок занятості, у якому взяли участь представники Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Ярмарок зайнятості відвідало близько 1200 шукачів роботи та безробітних, зареєстрованих в Полтавській міськрайонній філії обласного центру зайнятості  та 25 роботодавців міста Полтави та Полтавського району, які пропонували близько 950 вакансій в тому числі посади для осіб з інвалідністю.

Відвідувачі Ярмарку мали змогу отримати повну інформацію стосовно запропонованих вакантних робочих місць, з’ясувати конкретні вимоги до претендентів, скласти та залишити своє резюме, домовитися стосовно співбесіди з роботодавцем тощо.

В свою чергу фахівцями відділення Фонду забезпечено високопрофесійне інформування та консультування з питань законодавства щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю.

Підсумком Ярмарку зайнятості стало проведення круглого столу за участю керівництва міськрайонної філії Центру зайнятості, Управління Держпраці в Полтавській області, Полтавського обласного відділення соціального захисту інвалідів та  роботодавців – учасників заходу.