Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Правовий вісник

З  метою підвищення правової культури і свідомості громадян, набуття  широкими верствами населення правових знань і навичок у їх застосуванні та забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області (далі – Регіональний центр) з січня 2020 року поширює електронний випуск щомісячної юридично-просвітницької газети  «Правовий вісник».

Видання має сприяти підвищенню рівня правової освіти населення області, поінформувати про найбільш знакові    правові  події в Україні та  області, роз’яснити актуальні правові питання сьогодення, висвітлювати діяльність системи безоплатної правової допомоги області.

Серед  постійних  рубрик видання: земельні та громадські радники інформують, думка спеціаліста, адвокат консультує,  приклади успішного захисту, зміни законодавства, сторінка регіонального представника Уповноваженого Верховної  ради з прав людини та інші.

Також читачі зможуть   ознайомитися  із зразками документів,  переглянути  медіа галерею з  найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

Для отримання доступу до електронного варіанту щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» перейдіть за посиланням :

 

https://www.legalaid.gov.ua/novyny/shhomisyachna-yurydychno-prosvitnytska-gazeta-pravovyj-visnyk/