Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Виробнича нарада за результатами звітності роботодавців

12 березня у Полтавському обласному відділенні Фонду соціального захисту інвалідів відбулась виробнича нарада, на якій підведені підсумки подання роботодавцями Полтавської області звітності про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю за 2020 рік.

Станом на 11.03.2021 р. до Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю за 2020 рік (форма № 10-ПОІ (річна)) надали 4240 роботодавців області , у тому числі 4062 роботодавця, які підпадають під дію статті 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні». Зареєструвалось у відділенні Фонду з початку року 173 роботодавця. Видано 286 довідок про реєстрацію роботодавця у відділенні Фонду.

На даний час 508 роботодавців Полтавської області не надали звітність щодо зайнятості осіб з інвалідністю, встановлену законодавством, із невідомих відділенню Фонду причин.

Відділенням Фонду прийнято рішення  вжити заходів для максимального збільшення  кількості роботодавців, які надали форму 10-ПОІ до Полтавського обласного відділення Фонду .