Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ЩОДО НАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ НА ОПЛАТУ ВАРТОСТІ НАВЧАННЯ

Полтавське обласне відділення Фронду продовжує активну роботу із надання фінансової допомоги студентам з інвалідністю на оплату вартості їх навчання та перекваліфікації у навчальних закладах країни.

На початку травня в  Полтавському обласному відділенні Фонду відбулось третє у цьому році засідання комісії з вирішення питань щодо можливості та розміру фінансової допомоги особам з інвалідністю на навчання.

На засіданні комісією розподілені додаткові кошторисні  призначення на 2021 рік за КПКВ 2507030  “Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю” за напрямком “Соціальна, трудова та професійна реабілітація осіб з інвалідністю, видатки на створення Національного центру параолімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації осіб з інвалідністю та Західного реабілітаційно-спортивного центру, доведені відділенню Фонду 28 квітня 2021 року.

Полтавським обласним відділенням Фонду на 2021 рік укладено 45 договорів про відшкодування вартості навчання та перекваліфікації осіб з інвалідністю на загальну суму 522 589 грн. Вказані призначення в повній мірі  задовольняють потребу відділення Фонду на відшкодування навчальним закладам витрат на оплату вартості навчання осіб з інвалідністю.