Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Консультаційна зустріч в рамках взаємодії з Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області

Тема: Консультаційна зустріч в рамках взаємодії з Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області щодо надання адміністративної послуги пов’язаних з забезпеченням (заміною) допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації), з метою належної організації роботи ЦНАП та надання якісної адміністративної послуги.
07 вересня 2022 року Полтавське обласне відділення Фонду взяло участь у он-лайн консультаційній зустрічі “Актуальні питання, що стосуються організації роботи центру надання адміністративних послуг для якісного функціонування механізму забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби».
У зустрічі, разом з представниками Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю взяли участь: директор департаменту Тетяна Печериця, заступник директора Олена Заніна, заступник директора-начальник управління адміністративних послуг Наталія Мар’єнко, заступник директора-начальник управління обробки та видачі готових документів Вікторія Линник , адміністратори та спеціалісти Департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області. Загальна кількість учасників – 52 особи.
На заході розглядались питання:
– щодо ролі та повноважень центру надання адміністративних послуг в механізмі забезпечення осіб з інвалідністю допоміжними засобами реабілітації (Порядок забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 р. № 321).
Протягом заходу присутні особи отримали консультації із поставлених питань та мали можливість отримати відповіді на хвилюючі їх питання.