Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Передноворічна зустріч членів та партнерів НАІУ “Підсумки 2022 року”.

27 грудня  2022 року Полтавське обласне відділення Фонду взуло участь у  он-лайн нараді «Підсумки діяльності Національно Асамблеї  людей з інвалідністю України у 2022 році» під головуванням Валерія Сушкевича. У зустрічі взяли участь генеральний секретар НАІУ Вікторія Назаренко,  юрисконсульт НАІУ Павло Ждан, керівник ГО «Полтавське міське об’єднання осіб з інвалідністю «Віра»  Ірина Твердохліб.  Загальна кількість учасників – 60 осіб.

Валерій Сушкевич доповів про роботу та досягнення Національної Асамблеї людей з інвалідністю України у 2022 році. Так , протягом року громадською організацією акумульовано  близько 1,7  млн. грн. фінансової допомоги.  Громадським організаціям – членам НАІУ – надані 43 міні гранти на реалізацію заходів для осіб з інвалідністю. Надано близько 5000 консультацій особам з інвалідністю, проведено 268 zoom зустрічей із членами організації,  спонсорами та державними установами та закладами. У соціальних мережах створено  2  спеціальні інформаційно-обмінні сайти для осіб з інвалідністю : Інформаційна платформа для осіб з інвалідністю та Інформаційно-консультативний хаб.

Вікторія Назаренко подякувала членам команди Національної Асамблеї осіб з інвалідності України та партнерам за плідну працю у  2022 році та висловила сподівання на продовження співпраці у наступному році.