Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Держкадастр, стратегія розвитку Полтавської області до 2020 року та законодавство про працю — головні теми на апаратній нараді Полтавської обласної державної адміністрації.

Заступник директора  Полтавського обласного відділення Фонду Ірина Белько прийняла участь у апаратній нараді Полтавської обласної державної адміністрації під головуванням голови ОДА Валерія Головка. Держкадастр, стратегія до 2020 року та законодавство про працю — головні теми на нараді.

Розпочалася апаратна нарада з виступу начальника Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Вадима Чувпила. За його словами, система державного земкадастру дає можливість оперативно отримувати необхідну інформацію про земельні ділянки по всій України.

Начальник Управління Держпраці у Полтавській області Сергій Щербак доповідав про забезпечення повноважень, передбачених ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні». Стосувався виступ контролю за дотриманням законодавства про працю. Особливо гостро обговорювалось питання легалізації праці та повноважень об’єднаних територіальних громад у здійсненні державного нагляду та контролю за дотримання законодавства про працю.

Про «Актуалізацію стратегії розвитку Полтавської області до 2020 року та формування плану її реалізації на 2018-2020 роки» доповіла директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Інна Іщенко. Вона наголосила, що Полтавщина — промисловий та аграрний регіон. І його потрібно посилювати відповідними стратегічними напрямками. Необхідно розвивати малі та середні підприємництва, а також промисловий комплекс. А в подальшому ще й експортоорієнтований сільськогосподарський комплекс.