Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Семінар ОЦЗ

20 грудня 2017 року заступник директора Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів разом з фахівцем Управління соціального захисту населення Київської у місті Полтаві ради прийняла участь у проведенні інформаційного семінару для осіб з інвалідністю які перебувають на обліку у Полтавській міській філії Полтавського обласного центру зайнятості як безробітні.

Під час заходу до відома присутніх доведена інформація про послуги та види фінансових допомог, які надаються Фондом соціального захисту інвалідів та Управліннями  соціального захисту населення. Особливу зацікавленість осіб з інвалідністю, які у даний час залишились без роботи, викликала інформація про можливість Фонду соціального захисту інвалідів надавати безповоротну фінансову допомогу на оплату вартості навчання та перекваліфікації у навчальних закладах України та інформація щодо можливості пройти професійне навчання у центрах професійної реабілітації осіб з інвалідністю.

Усього протягом 2017 році представники відділення Фонду провели 16 таких семінарських занять на яких були присутні 213 осіб з обмеженими можливостями, що перебувають на обліку у службі зайнятості міста Полтава та Полтавського району.