Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Ти молодий

29 листопада заступник директора Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Ірина Белько разом з заступником директора Полтавської міської філії Полтавського обласного центру зайнятості Оксаною Немиткіною, волонтером Полтавського міського центру соціальних служб Любов’ю Заболотною та заслуженим майстром спорту України з плавання міжнародного класу параолімпієцем Ярославом Денисенко прийняла участь у телевізійному шоу «Ти молодий».

Чи складно бути не таким як всі? Що робити, якщо через вади здоров’я ти не можеш вийти з дому та спілкуватись з однолітками? Як здобути освіту та знайти роботу особі, яка пересувається на інвалідному візку? Чи можливо щоб тебе почув увесь світ, якщо ти глухонімий від народження?… Молодь з особливими потребами – тема дискусії у прямому ефірі ТРК «Лтава».

Кожен з присутніх розповів по свій досвід спілкування з особами з інвалідністю та роботи у сфері соціальної захищеності людей з обмеженими можливостями. В прямому ефірі розгорнулась гаряча дискусія з приводу порушення прав абітурієнтів з інвалідністю при вступі до навчальних закладів. Але всі присутні погодились з думкою, що незалежно від наявності чи відсутності інвалідності у  людини, майбутнє кожного залежить тільки від його бажань та цілеспрямованості.