Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Ярмарок вакансій

Загальноміський ярмарок вакансій присвячений Міжнародному Дню людей з інвалідністю відбувся 1 грудня у місті Полтава.

До 1000 пропозицій вакантних посад пропонували роботодавці для осіб з інвалідністю на заході, організованому Полтавською міськрайонною філією Полтавського  обласного центру зайнятості.  Роботодавці Полтавщини пропонують вакансії торгових агентів, фахівців колцентрів, операторів зв’язку, спеціалістів з комп’ютерної техніки, водіїв та спеціалістів робітничі професій по роботі з інструментом.

Ярмарок зайнятості відвідало близько 110 людей з інвалідністю. Вони мали можливість поспілкуватися з представниками 36 роботодавців та отримати профільні консультації Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Управління соціального захисту населення Подільської районної у м. Полтаві ради, Управління Держпраці у Полтавській області.

Відразу по закінченню заходу заступник директора Ірина Белько та заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Крамаренко взяли участь у круглому столі з роботодавцями та представниками Полтавської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості.