Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана в Україні

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Україні директор Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Олександр Дяченко передав голові Шишацької об’єднаної територіальної громади Олександру Тутці  ключі від нового спеціально обладнаного автомобіля, придбаного Фондом соціального захисту інвалідів.

Відтепер це авто обслуговуватиме підопічних Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради, які пересуваються на інвалідних візках,  мають порушення опорно-рухового апарату, дітей з інвалідністю. Цей автомобіль буде працювати у режимі соціального таксі для транспортування осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної інфраструктури , при необхідності до обласного центру. В рамках проекту «Інклюзивна освіта» діти, що пересуваються в інвалідних візках, матимуть можливість відвідувати загальноосвітню школу.

Сподіваємось , що цей дарунок від держави дасть змогу людям , яким в силу своїх фізичних вад важко пересуватись вулицями, відчути себе більш мобільними  та приймати активну участь у  соціальному житті громади.