Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Комісія з навчання

З метою сприяння у здійсненні професійної реабілітації  осіб з інвалідністю, надання їм можливості знайти своє покликання в житті, 17 жовтня відбулось засідання комісії з вирішення питань щодо можливості та розміру фінансової допомоги особам з інвалідністю на навчання Полтавського обласного відділенні Фонду соціального захисту інвалідів. На засіданні, крім працівників відділення Фонду, були присутні фахівці центру медико-соціальної експертизи та департаменту  освіти  і науки Полтавської ОДА.

8 студентів з інвалідністю  отримали схвалення членів комісії на надання їм фінансової допомоги на оплату вартості навчання за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів, із них 6 є студентами відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».

Також винесено рішення  про відкладення розгляду питання надання фінансової допомоги 1 особі з інвалідністю до отримання відповіді на запит щодо джерел фінансування  отримання попередньої освіти на тим самим освітньо-кваліфікаційним рівнем.

Відділення Фонду продовжує роботу у напрямку фінансування заходів із соціальної, трудової, професійної та спортивної реабілітації