Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Вебінар для громадських об’єднаннь осіб з інвалідністю

На виконання окремого доручення Фонду соціального захисту інвалідів від 05.06.2020 р. № 10 керівництво та фахівці Полтавського обласного відділення Фонду прийняли участь вебінарі для громадських об’єднань осіб з інвалідністю Українського товариства глухих та Українського товариства сліпих , які бажають прийняти участь у конкурсі програм (проектів, заходів) у межах бюджетної програми 2507020 «Фінансова підтримка громадських об’єднань осіб з інвалідністю», організованому Фондом соціального захисту інвалідів.

До вебінару в режимі «on-line» долучились представники Полтавської обласної організації УТОГ та Полтавського УВП №1 УТОГ.

Фахівці Фонду довели до відому слухачів інформацію про загальні процедури конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), заповнення конкурсної документації (заяви, опису програми, кошторису витрат) за формами, що затверджені наказом Фонду від 30.04.2020 № 33 «Про організацію та проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів) , розробленими громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю , для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» , зі змінами, внесеними наказом Фонду від 27.05.2020 № 39.