Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Загальноміський ярмарок зайнятості

24 травня 2017 року у приміщенні Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради відбувся загальноміський ярмарок зайнятості. Захід був організований Полтавським міським центром зайнятості з метою задоволення кадрових потреб роботодавців та поліпшення ситуації на ринку праці міста, адже на сьогоднішній день на обліку у міському центрі зайнятості перебуває близько 3 тисяч полтавців.
Свої вакансії пропонували близько 20 приватних та комунальних підприємств та кадрові агентства. Запропоновані вакансії на будь-який смак – від кондитера та слюсаря, бухгалтера та лікаря, до контрактної служби у збройних силах України.
Заступник директора Полтавського обласного відділення Фонду Белько І.В. та завідувач юридичного сектору відділення Фонду Крамаренко О.П. разом з фахівцями Управління соціального захисту населення Київської районної у м. Полтаві ради, Управління Держпраці у Полтавській області, Полтавського об’єднаного управління Пенсійного фонду України , прийняли участь у загальноміському заході у якості соціального партнера служби зайнятості. Фахівцями надані профільні консультації з питань діяльності організацій.