Фонд соціального захисту інвалідів

Полтавське обласне відділення

Досягнення української дефлімпійської збірної з карате

За фінансової підтримки  Полтавського обласного відділення Фонду  здобувають освіту  брати-каратисти Олександр та Володимир Махно, Максим Беленок, Олександр Третяк. Та ці молоді хлопці показують добрі  результати не лише в навчанні, а й у спорті, адже вони є членами української дефлімпійської збірної з карате, та нещодавно стали    чемпіонами XXIII літньої Дефлімпіади-2017, що триває у  турецькому місті Самсун.

Володимир Махно у першому поєдинку переміг італійця Мауріціо Торнінкаса (8-0). У півфіналі полтавець переміг болгарина Ніколая Христова (3-0). У фіналі Володимир змагався з росіянином Миколою Козловим. На жаль тут наш земляк поступився з рахунком 6-3.

Олександр Махно став другим у ваговій категорії до 84 кг. У першому бою він переміг Мігеля Роху (6-0). У півфіналі Олександр Махно переміг італійця Джованні Імпроту (8-0). У фіналі Олександр Махно зустрічався з венесуельцем Гонсало Вега Парра. Рахунок за балами був 0-0, але наш земляк поступився за попередженнями.

Наразі в української команди 64 медалі — 15 золотих, 22 срібних та 27 бронзових нагород. Тож побажаємо успіхів нашим дефлімпійцям!

Довідка: Дефлімпійські ігри – спортивні змагання людей з порушення функцій слуху.